Samen vermogen creëren om het verschil te maken. Dát is de energie generatie.

De toegang tot energie is voor ons volstrekt normaal geworden. En dat is maar goed ook. Zo hebben we voldoende voedsel om ons lichaam te laden, overal zitten ‘gaten’ in de muur waar we onbeperkt energie kunnen tappen, planten groeien zelfs ’s nachts en velen van ons hebben nog nooit een echte donkere nacht gezien.

Een groeiende groep mensen ziet dat we anders met onze energie kunnen omgaan. We noemen hen, de energiegeneratie. Een generatie die continu op zoek is naar de energiebalans. Input en output. Lichamelijk, geestelijk en in hun omgeving.

Wattage verbindt deze mensen en helpt ze om op duurzame wijze het verborgen energiepotentieel van hun omgeving te benutten.

Middels bewustwording (educatie), duurzame technologie (zonnetapijt, fase1) en de kracht van communities (sportverenigingen, fase1) helpt Wattage mensen bewuster en flexibeler om te gaan met energie. We stellen onszelf ten doel om het energiepotentieel van de huidige bebouwde gebieden te vergroten door gebruikt te maken van bestaande infrastructuur, communities en (tijdelijke) flexibele en duurzame energieoplossingen (opwekken, distributie en opslag).